Støt

Siden for økonomiske donationer, eller donationer af tøj og genbrug

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hjælp hjemløse og socialt udsatte mennesker

Støt Kirkens Korshærs arbejde med at hjælpe socialt udsatte personer i Aarhus. 
Din hjælp gør en kæmpe forskel for vores sociale arbejde, for byens hjemløse og psykisk syge mennesker i Aarhus.
Du er med til, at vi kan hjælpe de allermest udsatte menensker, som lider under ensomhed, økonomisk ustabilitet og som har meget brug for at have et sted, hvor man bliver accepteret som den man er.
Du kan hjælpe på mange måder

Med din hjælp, yder Kirkens Korshær omsorg for de mennesker, der har mest brug for det, til de basale behov som vi tager for givet:

ET VARMT MÅLTID MAD

ET VARMT BAD

EN VARM SENG

Giv en pengegave 

Alle bidrag op til 15.900,- kr. (fra 2018) pr. år giver fuldt fradrag på årsopgørelsen. Ved oprettelse af et gavebrev er der ingen begrænsninger i skattefradraget. Læs mere om reglerne hos SKAT.

Virksomhedsdonation
Din virksomhed eller organisation kan støtte os med donationer, gaver og/eller bidrag til brug for arrangementer for brugere, til basarer eller i forbindelse med jul.
 

Testamentering
Du kan også oprette et testamente til Kirkens Korshær i Aarhus og få gratis advokatbistand i forbindelse med udfærdigelsen af testamentet.

MobilePay

46969

Kontooverførsel

Registreringsnummer: 3627

Kontonummer: 5011558

Kontakt

8612 5666 

Vejledning for MobilePay fradrag

MobilePay fradrag

 jpg    783,13 KB    20    admin    25/01/2018 10.07   Download

Bliv frivillig

Du kan give din tid til at hjælpe mennesker der har brug for din støtte, samtidig med at du får mange spændende udfordringer, socialt, fagligt eller håndværksmæssigt.
Vi har mange forskellige afdelinger med hvert deres fokus og aktiviteter, det kan for eksempel være:

  • Døgnvarmestuen: har hver dag brug for frivillige kræfter som supplere vores medarbejdere i det sociale arbejde med udsatte mennesker, her får du mulighed for den nære samtale, hvor målet er at skabe en bedre hverdag for socialt udsatte og hjemløse.
  • Arbejdsfællesskabet: har vi en systue og et træværksted, hvor din erfaring eller gåpåmod vil være en hjælp i arbejdet med socialt udsatte unge og ældre, plus din kreativitet bliver udfoldet.
  • Genbrugsbutikkerne: i Aarhus og omegn drives af frivillige, hvilket giver et unikt fællesskab om det at sælge genbrugsartikler og snakke med interesserede kunder. Du kan finde genbrugsbutikkerne her
  • Hovedkontoret i Aarhus: på Nørre Allé 25, har brug for dig som kan lave mad, kontorarbejde såsom fundraising, PR, kommunikation.

Ønsker du en spændende og givende hverdag i et unikt arbejdsfællesskab, kan du læse mere her, eller kontakte os på: 8612 5666

Handel i vores genbrugsbutikker

Du kan handle i en af vores mange genbrugsbutikker og støtte os, pengene går direkte til vores sociale arbejde med udsatte og hjemløse. Tag ud og gør et kup i vores butikker, hvor du kan møde de mange engagerede frivillige, som står klar til at hjælpe dig med lige det du står og mangler.  Find butikkerne på et kort her

Mö&Flös forhandler Kirkens Korshærs ReDesign
Mö&Flös forhandler Kirkens Korshærs ReDesign
Produceret af Kraftværket, med fokus på bæredygtighed

Doner genbrugsartikler

Har du ting, som du vil give til Kirkens Korshær, så afhenter vi dem ganske gratis. Vi modtager gerne ting, som vi mener, vi kan give til vores brugere eller sælge i vores genbrugsbutikker: Møbler, antikviteter, bøger, tøj, køkkenting, malerier, med mere.

 Afhentning aftales med din lokale genbrugsbutik - se nærmer her

Doner strikkegaver

Der er rigtig mange strikkeklubber og strikkedamer, som strikker for os. Alt det vi modtager bliver brugt som gaver til jul eller solgt på vores markeder.

Hvis du vil give en god strikkegave, kan den sendes til os, eller afleveres på Nørre Allé 25, 8000 Aarhus C. Dine kreationer bliver til varme og gavn for udsatte brugere i Aarhus.

Book et foredrag

Er din virksomhed eller din organisation interesseret i et foredag, kan i booke et foredrag og en rundvisning på Nørre Allé 25. Du kan også booke en medarbejder fra Kirkens Korshær til at komme forbi til et oplæg om social udsathed og organisationen.

Kontakt

8612 5666