Du kan give et måltid mad eller varme via SMS 

Maaltidmad-stotte_web.jpg


Vi sørger for mad og varme i vores døgnvarmestue i Nørre Allé 25. Her bespiser vi hver dag flere hundrede mennesker. For bare 25 kr kan en hjemløs få et godt måltid mad i vores varmestue. For 100 kr støtter du i det hele taget det sociale arbejde i Aarhus.

Velbekom - for 25 kr

Du kan donere et måltid mad til et udsat medmenneske i døgnvarmestuen ved at sende en SMS med velbekom til 1231 og doner 25 kr. (+ alm. sms-takst. Udbyder: Kirkens Korshær i Aarhus, Nørre Allé 11 st th, 8000 Aarhus C)

Varme - for 100 kr

Du kan også støtte os med det sociale hjælpearbejde, ved at sende en SMS med varme til 1231 så giver du 100 kr. (+ alm. sms-takst. Udbyder: Kirkens Korshær i Aarhus, Nørre Allé 11 st th, 8000 Aarhus C)


 

Du kan blive frivillig

Du kan give din tid, din erfaring og din arbejdskraft ved at arbejde som frivillig i Kraftværket i Nørre Alle 25, i en genbrugsbutik eller i Døgnvarmestuen. Du kan hjælpe med madlavning og i forbindelse med indsamlinger. Vi har også brug for frivillige til kontorarbejde, pr, kommunikation og fundraising. Du finder en oversigt over mulighederne her.
 

Stot_frivillig.jpg


Du kan handle i vores genbrugsbutikker

Du er altid velkommen til at handle i en af vores mange genbrugsbutikker. Se listen over butikkerne her.
 

Stot_koeb.jpg


Du kan donere dine genbrugseffekter

Har du nogle ting, du vil give til Kirkens Korshær, så afhenter vi dem ganske gratis. Vi modtager gerne ting, som vi mener, vi kan give til vores brugere eller sælge i vores genbrugsbutikker: Møbler, antikviteter, bøger, tøj, køkkenting, malerier, med mere.

 Afhentning aftales med din lokale genbrugsbutik - se nærmer her

Stot_doner-effekter.jpg


Du kan købe et smykke 

Smykker-stotte_web.jpg

Kirkens Korshær har haft et mangeårigt samarbejde med smykkefirmaet Pilgrim. Siden 2006 har Pilgrim hvert år designet og udgivet et årssmykke til Kirkens Korshærs landsarbejde. Kirkens Korshærs logo er inspirationskilden til smykkerne. Smykkerne sælges i vores genbrugsbutikker og på vores kontor i Nørre Allé 25.


Strikkegaver

Stoette-strik_web.jpg

Der er rigtig mange strikkeklubber og strikkedamer, som strikker for os. Alt det vi modtager bliver brugt som gaver til jul eller solgt på vores markeder.

Hvis du også vil strikke, så send dit strik til: Kirkens korshær, Nørre Allé 25, 8000  Aarhus, eller kom forbi med det.


Du kan booke et foredrag

Er din vrksomhed eller din organisation interesseret i et foredag, kommer en medarbejdere fra Kirkens Korshær kommer gerne på besøg og fortæller om organisationen.

Kontakt os gerne på telefon 8612 5666 for mere information.


Du kan støtte os økonomisk via overførsel fra konto

Du kan give os en gave gennem indbetaling i bank: 

  • Registreringsnummer 3627
  • Kontonummer 5011558

Alle bidrag op til 15.000,- kr. (2015) pr. år giver fuldt fradrag på årsopgørelsen. Ved oprettelse af et gavebrev er der ingen begrænsninger i skattefradraget. Læs mere om reglerne hos SKAT

Din virksomhed eller organisation kan støtte os med donationer, gaver og/eller bidrag til brug for arrangementer for brugere, til basarer eller i forbindelse med jul. Du kan også oprette et testamente til Kirkens Korshær i Aarhus og få gratis advokatbistand i forbindelse med udfærdigelsen af testamentet.

Kontakt os gerne på telefon 8612 5666 for nærmere information.

 

 
 


Landsindsamlingen i 2017

Søndag d. 26. november samler vi ind til udsatte mennesker i Danmark!

Vi håber at se endnu flere, som ønsker at hjælpe Kirkens Korshær, så vi kan hjælpe udsatte mennesker i samfundet!

 
 
 

 

faktaboks_www.jpg