Tak for donationen

Her kan du læse nærmere om donationer som er øremærket til konkrete arbejdsområder i Kirkens Korshær i Aarhus


 

TrygFonden donerer kurser til konflikthåndtering og førstehjælp

En flot gave fra TrygFonden, gør det muligt at få uddannet vores medarbejdere på varmestuen i førstehjælp og konflikthåndtering.

I et arbejdsmiljø hvor man omgås udsatte mennesker, opstår der i ny og næ kritiske situationer. Donationen på 70.750 kr. gør at vi kan sende vores varmestuemedarbejdere på konflikthåndterings- og førstehjælpskurser, så de får kompetencer til at håndtere situationer hvor mennesker kommer i uoverensstemmelser eller i værste fald livsfare.

Vi er utroligt glade i Kirkens Korshær i Aarhus over den velvillighed til at støtte udviklingen af vores medarbejderes kompetenceniveau. Kurserne er med til at vi skaber de bedste og tryggeste rammer for de udsatte mennesker, som ikke har andre steder at være. Samtidig giver det også en ballast som medarbejder, at man er tryg ved de kritiske situationer som kan opstå.

Der skal lyde et stort tak til TrygFonden, fra Kirkens Korshær i Aarhus!

 


 

Kirkens Korshær takker erhvervslivet for samarbejde i december

Kirkens Korshær i Aarhus vil gerne benytte nytåret til at sige tak til de samarbejdspartnere fra erhvervslivet, som har gjort en mærkbar forskel for socialt udsatte mennesker i Aarhus. Spar Nord Fonden, Smarteyes og Netto har i 2016 været med til at støtte det sociale arbejde for udsatte familier og brugerne på Kirkens Korshærs varmestuer.  

Spar Nord Fonden donerede i december 2016 100.000 kr. til julehjælp for udsatte familier i Aarhus. For de familier, som har allermindst økonomisk råderum, betød dette, at de alligevel kunne få julemad på bordet, give gaver til børnene og sende en julehilsen til de familiemedlemmer, som de ikke ser så ofte.

Smarteyes støttede Kirkens Korshær i Danmark ved at donere pengene fra alle synsprøver fra 1.-24. december til det sociale arbejde i varmestuerne. I alt blev der doneret 176.225 kr. som gør en stor forskel i arbejdet for udsatte borgere i Danmark. Smarteyes har igennem længere tid været en trofast samarbejdspartner for Kirkens Korshær.

Netto går aktivt ind i kampen mod madspild, og dette kræver en større indsats op mod jul, hvor Netto holder lukket i juledagene. Derfor valgte Netto at donere det kød, brød, frugt og grønt, de ikke nåede at sælge før jul, til Kirkens Korshærs varmestuer, så socialt udsatte borgere også kunne få god mad i julen.

Kirkens Korshær er en non-profit organisation, og det er derfor vitalt for os at kunne samarbejde med private virksomheder og forretninger. Samarbejdet med Spar Nord, Smarteyes og Netto er gode eksempler på, hvilken vej Kirkens Korshær ønsker at gå samarbejdsmæssigt.

Der skal lyde en kæmpe tak til alle tre parter, vi sætter stor pris på jeres hjælp! Derudover håber vi, at 2017 vil byde på fortsat samarbejde og flere samarbejdspartnere fra erhvervslivet, da det er vigtigt, at vi står sammen i kampen for bedre forhold for et desværre stigende antal udsatte borgere i Aarhus.

Godt Nytår fra Kirkens Korshær i Aarhus.

 


 

 


Landsindsamlingen i 2017

Søndag d. 26. november samler vi ind til udsatte mennesker i Danmark!

Vi håber at se endnu flere, som ønsker at hjælpe Kirkens Korshær, så vi kan hjælpe udsatte mennesker i samfundet!