ARKIV

 

Kirkens Korshær på NorthSide Festival '16

Igen i år har Kirkens Korshær i Aarhus fået mulighed for at pryde området til årets NorthSide Festival. Sidste år var en succes, og vores I HEART… – installation vagte stor opmærksomhed på festivalområdet. Udover det fik vi solgt en masse af vores tæpper/regnslag, som vores dygtige frivillige syede til festivalen.

I år har Kirkens Korshærs unge kreative hoveder igen været i gang, og er kommet med nogle spændende idéer. Vores genbrugsbutikker sælger stort set alt, men stadig er der en masse overskudsmaterialer, som ellers vil blive skrottet.

I år er planen at lave en væg, som er udsmykket med et ”Robot-Band” lavet af elektroniske genbrugsmaterialer. Robotterne vil få et 3D-look, som gør robotterne mere realistiske. Væggen vil være interaktiv, så festivalgæsterne har mulighed for at stille sig imellem robotterne, og blive del af robot-bandet.

Udover installationen har NorthSide spurgt om vi vil afholde en kreativ workshop for festivalgæsterne. Konceptet er med fokus på en udsmykning som gæsten kan føje til sit outfit. Da en af de vigtigste ting når man er på festival er solbriller, får festivalgæsterne til workshoppen mulighed for at udsmykke et par genbrugssolbriller, lige hvordan de selv vil. Idéen er at bruge forskellige former for genbrugsmateriale, og ellers give gæsten lov til at udfolde sin egen kreativitet og sætte sit eget personlige præg på kreationen. 

Find eventen på Facebook, ved at trykke på linket: https://www.facebook.com/events/585779734930782/ 

 


Landsindsamlingen i 2017

Søndag d. 26. november samler vi ind til udsatte mennesker i Danmark!

Vi håber at se endnu flere, som ønsker at hjælpe Kirkens Korshær, så vi kan hjælpe udsatte mennesker i samfundet!