Besøgstjeneste og Hjerteven

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hjerteven

Hjerteven er et tilbud til sårbare unge imellem 18 og 30 år, der har svært ved at finde et ståsted i livet. Den unge får tilknyttet en Hjerteven (en slags mentor), der kan tjene som godt forbillede og hjælpe den unge med at kunne skabe sig et stabilt liv. Hjertevennerne mødes om sociale aktiviteter – biografture, koncerter, cafébesøg etc. – men kan også være en støtte i kontakt til kommune, læge eller andet.

Hjertevennerne fungerer dog ikke som behandlere, bostøtter eller andre typer fagpersoner, men tilbyder samvær som sig selv.

 Tidsperspektivet er i første omgang et år. Som udgangspunkt mødes man 1-2 timer 1 gang om ugen med udgangspunkt i fælles interesser.

Kontakt

+45 22 11 48 38
kontakt@hjerteven.dk

Hjemmeside

Hjerteven.dk

 

Besøgstjeneste

Kirkens Korshær Aarhus' Besøgstjeneste er et tilbud til ældre, ensomme mænd og kvinder, der har en form for tilknytning til Korshæren. Brugerne får tilknyttet en besøgsven, der med jævne mellemrum besøger dem til en snak, en gåtur, udflugt eller andre sociale aktiviteter.

Besøgsvennerne fungerer ikke som behandlere, bostøtter eller andre typer fagpersoner, men tilbyder samvær som sig selv.

Tidsperspektivet er langt – 3 til 4 år, måske mere – for ensomhed forsvinder ikke bare efter kort tids samvær. Som udgangspunkt mødes man 1 time hver anden uge.

Kontakt

Hør mere besøgstjeneste eller tilmeld dig som besøgsven på: f.besoegstjeneste@kirkenskorshaer.dk