Døgnvarmestuen

Døgnvarmestuen er et værested og fristed for mennesker - ikke et behandlingssted. Vi har åbent det meste af døgnet alle dage hele året. På døgnvarmestuen kan man få dækket nogle fundamentale behov for varme, mad, bad og hvile. Men vigtigst af alt tilbyder Kirkens Korshær menneskeligt nærvær, fællesskab og samtale. 

 

 

Naapiffik: Værested ved havnen

Kirkens Korshær i Aarhus driver i samarbejde med Aarhus Kommune værestedet Naapiffik på Spanien 61 A, mellem Toldboden og Jægergårdsgade.

Vi valgte navnet - grønlandsk for mødested - fordi stedet blev grundlagt for at hjælpe en gruppe af primært grønlændere.

Værestedet er åbent i dagtimerne alle ugens syv dage. Der er mindst to medarbejdere og nogle frivillige til stede. Brugerne kan få mad og rådgivning ved kommunens medarbejdere. Desuden er der løbende forskellige aktiviteter at deltage i.

Kirkens Korshær står for driften og bidrager det første år med en halv mio. kr. af de årlige omkostninger på 2,5 mio. kr.

TV 2 Østjylland har lavet et indslag om initiativet. Se mere her.


Soverum og enkeltsenge

Vi har to soverum og fire enkeltsenge som medarbejderne, i samarbejde med Aarhus Kommune, fordeler efter behov. Man kan henvende sig anonymt i døgnvarmestuen og uden at blive registreret nogen steder. Alle medarbejdere og frivillige har tavshedspligt.


Kontakt

Døgnvarmestuen ligger i Nørre Allé 25, 8000 Aarhus C. Der er indgang fra Klosterport.


 

 
  • Kirkens Korshær i Aarhus
Kirkens Korshær er en social og folkekirkelig hjælpeorganisation, der i mere end 100 år har haft sit virkeområde blandt samfundets marginaliserede og udstødte
Støt os

 

Følg os på de sociale medier

Følg os på Facebook 21e0098a2283934be0a8ad81b3888942.png
 

Kurt Kom Forbi hos Kirkens Korshær

kklive.png