KRAFTVÆRKET BESTÅR AF ARBEJDSFÆLLESSKABER

I Nørre Allé 25 finder du Kraftværk, som er Kirkens Korshærs samling af sociale arbejdsfællesskaber. I Kraftværket passer vi godt på hinanden og på miljøet, og vi går ind for bæredygtighed. Derfor arbejder vi udelukkende med genbrug og overskudsmateriale. Vores designs bliver solgt på vores årlige markeder og i vores butikker.  Kraftværk består af ansatte, frivillige samt kontanthjælpsmodtagere, der er i vejlednings- og afklaringsforløb.

Herunder kan du læse lidt mere om de sociale arbejdsfællesskaber, der hører under Kraftværket.

 


 

Værkstedet

Kirkens Korshær, Kraftværket: Værkstedet


I Kraftværk har vi et nyetableret værksted, hvor vi laver ting af træ og beton, som vi sætter i produktion og sælger. Vi laver blandt andet spækbrætter og hylder af overskudsmaterialer. Har du hænderne skruet godt på og kan du lide at arbejde i et værksted er vi sikkert noget for dig. Her er en rar atmosfære og både ansatte, frivillige og kontanthjælpsmodtagere deltager.

I forbindelse med Værkstedet har vi også etableret Drivhuset og Grønne Gården, som er en grøn oase i gården på Nørre Allé 25. Vi bruger tid på at vedligeholde den og dyrke stiklinger, som vi potter ud og sælger. Vi beholder moderplanten og laver nye stiklinge og er derfor bæredygtige.
 

Grønne Gårde , Værkstedet - Kirkens Korshær, Aarhus

   

Bæredygtighed, Værkstedet - Kirkens Korshær, Aarhus

 


 

 Systuen Nål & Tråd

sYSTUEN nÅL&tRÅD, kIRKENS kORSHÆR, aARHUS


Nål&tråd er en frivillig systue og et andet af vores sociale arbejdsfællesskab, hvor mennesker med forskellige forudsætninger og udfordringer mødes. Her er et roligt og hyggeligt miljø, aldersspredningen er stor og der er mellem 30 - 35 tilknyttet systuen. Vi laver Unika designs i lækkert genbrugsmateriale. For eksempel har vi lavet tasker, Ipad covers og det fineste børnetøj ud af tæpper, sengelinned og sweathers. Vi prøver at tænke ud af boksen og finde på nye varer og kan med vores samlede evner og ideer lave salgbare ting. Når du køber et Unika design fra Kirkens Korshær støtter du vores sociale hjælpearbejde. Du er velkommen til at kigge forbi til en kop kaffe og en snak.

Kontaktperson: Karen Romvig

Systuen Nål&Tråd - Kirkens Korshær, Aarhus

   

Systuen Nål&Tråd - Kirkens Korshær, Aarhus

 


 

Ungeprojektet: 

Personlig udvikling og netværk for unge mellem 18 – 30 år

Ungeprojektet er et tilbud til unge om personlig udvikling og netværk med andre unge i et meningsfyldt arbejdsfællesskab, hvor vi arbejder med genbrug, re-design, events og masser af tværgående ad hoc opgaver. Her er rig mulighed for at afprøve interesser og afklare ressourcer. 

Projektet er en mulighed for at blive en del af en gruppe, at komme i gang med noget meningsfuldt og at få hjælp til at finde vej i hverdagens vanskeligheder. Vi hjælper også med at afklare uddannelsesønsker og fremtidige drømme om job.

Kontaktperson: Lisa Iversen, der er leder af projektet på 24924932.

Systuen Nål&Tråd - Kirkens Korshær, Aarhus

   


Mulighed for psykologisk støtte
Acceptance and Commitment Therapy (ACT) indgår som en del af projektet og er en metode til en række redskaber, der kan hjælpe dig til at håndtere det, der ikke kan laves om samt give dig mod på at ændre nogle grundlæggende ting i livet.

Læs evt. mere i folderen her

 


 

Sundhedsfremmende aktiviteter

På Nørre Allé 25 er der mulighed for at lave sundhedsfremmende aktiviteter. Vi har ugentlige gåture om onsdagen, og ellers kan du benytte gymnastiksalen til fx hockeykampe, badminton eller yoga. Du er også selv velkommen til at starte hold op.

 

Kirkens Korshær, Kraftværket: Sundhed

 

Musiklokalet

Vi har et musiklokale som står til rådighed, hvor du har mulighed for at øve dig alene eller spille med et band. Korshær-bandet spiller der allerede, og der er musikinstrumenter til fri afbenyttelse.

 

Kirkens Korshær, Kraftværket: Musik

 

 


Landsindsamlingen i 2017

Søndag d. 26. november samler vi ind til udsatte mennesker i Danmark!

Vi håber at se endnu flere, som ønsker at hjælpe Kirkens Korshær, så vi kan hjælpe udsatte mennesker i samfundet!