Bliv frivillig støtteperson i Ungeprojektet

Brænder du for at hjælpe socialt udsatte unge? Har du lyst til at bruge din person til at støtte og hjælpe unge til at få en meningsfuld hverdag, fællesskab og tro for fremtiden?

Så er Kirkens Korshærs Ungeprojekt måske noget for dig!

Om Ungeprojektet

Ungeprojektet er Kirkens Korshærs tilbud til unge mellem 18 – 30 år. De unge kommer med mange forskellige udfordringer her i blandt psykiske lidelser, hvilket har gjort det vanskeligt at komme i gang med uddannelse og fremtidsdrømme.

De unge møder ind om morgenen i hverdagene, har fælles morgenmad og deltager derefter i opgaver igennem Korshærens værksteder og arbejdsfællesskaber. I systuen, træværkstedet og drivhuset er der rig mulighed for, at den enkelte kan finde meningsfulde opgaver, afprøve interesser og afklare ressourcer.

Arbejdsfællesskaberne producerer re-design, nye ting ud af gammelt stof, træ og små spirer. Her kommer en fast gruppe af deltagere hver dag for at være med i fællesskaber. Fælles for værkstederne er, at alle er velkomne uanset kompetencer og livssituation.

Ungeprojektet ønsker, at hjælpe udsatte unge til at opleve sig værdifuld, erfare fællesskab og give støtte til videre liv. Alt dette igennem anerkendende arbejdsfællesskaber med plads til samtale og nærvær.

 

Din opgave som frivillig

Som frivillig er din opgave at følges med de unge, skabe relation og igennem din person (og evt. kompetencer) være med til at skabe en god hverdag for de unge. Du vil sammen med det faste personale indgå i et team om dagens opgaver.

Dine opgaver vil variere meget fra dag til dag. Det vigtige er, at du har lyst og overskud til at lytte og være til stede sammen med de unge, både når de har lyst til at fejre noget godt i deres liv og når dagen opleves særlig svær. Du vil derfor komme til at lave mange forskellige ting, alt efter hvad de unge har lyst til.

Som frivillig er det vigtigt at være opmærksom på, at det kræver tid og tålmodighed at skabe de gode relationer, og det i startperioden vil kræve en udholdenhed fra dig i at være opsøgende og skabe kontakt.

Vi søger frivillige i alle aldre!

 

Vi forventer, at du:

 • Har lyst til at møde og se mennesket bag ved dets udfordringer
 • Er psykisk robust og bevidst om egne grænser
 • Er rummelig og omsorgsfuld
 • Er stabil og tager én vagt eller to halve hver uge (8.30-16.00)
 • Er kontaktskabende og er nærværende i din personlighed
 • Brænder for at arbejde med socialt udsatte
 • Er god til at samarbejde og holde aftaler
 • Har mod på varierende opgaver i et til tider kaotisk miljø
 • Det vil være en fordel, hvis du har kørekort
 • Kan se dig selv som frivillig i minimum 1 år (Alle frivillige starter med en prøveperiode)

 

Vi kan tilbyde dig:

 • Et meningsfyldt frivilligjob hvor du konkret vil gøre en forskel
 • Et kollegialt fællesskab og sparring med ansatte
 • Tilbud om kurser
 • En hverdag i en spændende organisation med mangfoldighed

 

Har du lyst til at være med?

Så send os en ansøgning, hvor du fortæller lidt om dig selv, din baggrund, hvordan du kan se dig selv være med i Ungeprojektet samt kontaktoplysninger til Lars på info(at)kkaarhus.dk.

Vil du høre mere? Så kontakt os på 86125666


Kirkens Korhærs Ungeprojekt er et arbejdsfællesskab under parapryen Kraftværket.

Vi holder til på Nørre Alle 25, hvor frivillige og deltagere fra alle Kraftværkets arbejdsfællesskaber mødes på tværs ved måltider og andre arrangementer. 


 


Landsindsamlingen i 2017

Søndag d. 26. november samler vi ind til udsatte mennesker i Danmark!

Vi håber at se endnu flere, som ønsker at hjælpe Kirkens Korshær, så vi kan hjælpe udsatte mennesker i samfundet!