FRIVILLIG


Bliv frivillig i Kirkens Korshær

Kirkens Korshær startede i Aarhus i 1916 og har, hver dag lige siden, været drevet af et stort frivilligt engagement. De mange frivillige arbejder for at skabe en bedre hverdag for samfundets udsatte. 

Frivillige varetager mange forskellige opgaver - fx har vi frivillige køkkenfolk, genbrugsekspedienter, eventmagere og varmestuemedarbejder, bare for at nævne nogle muligheder. Herunder kan du få et overblik over de forskellige afdelinger, hvor der er mulighed for frivilligjobs.

 

Bliv frivillig i Kirkens Korshær, Aarhus

   


 

Frivillig i varmestuerne

Døgnet rundt sørger et team af engagerede frivillige og ansatte for, at mennesker der ikke har et hjem eller et trygt sted at være kan komme i varmestuen. I Kirkens Korshærs varmestuer møder vi ensomme, psykisk syge, misbrugere og andre af samfundets udsatte.

Vi hygger, spiller spil og frem for alt, så taler vi sammen – sommetider om vind og vejr, andre gange om livets store spørgsmål.

I Kirkens Korshær ønsker vi at give nærvær, varme og omsorg til alle mennesker uanset baggrund. Til at gøre det, har vi brug for frivillige.

 

Frivillig ved Kirkens Korshær i Aarhus - Døgnvarmestuen


I Aarhus har vi to varmestuer hvor du kan blive frivillig. Læs mere om dem, og find ud af om du skal være med:

 
Frivillig ved Kirkens Korshær i Aarhus - Naapiffik

 

Frivillig i Værkstedet

Har du praktisk håndlag og har du lyst til at være med til at skabe en god stemning og et godt fællesskab sammen med det faste personale og andre frivillige, samt støtte og hjælpe de unge og voksne deltagere i produktionen i værkstedet og drivhuset.

Læs mere her

Frivillig ved Kirkens Korshær i Aarhus - Værksted

 

Frivillig i Ungeprojektet

Vil du gerne være støtteperson for socialt udsatte unge mellem 18 – 30 år? Har du lyst til at bruge din person til at støtte og hjælpe unge til at få en meningsfuld hverdag, fællesskab og tro for fremtiden? Dine opgaver kan være meget forskellige.

Læs mere her

Bliv frivillig i Kirkens Korshær, Aarhus

 

Frivillig i systuen Nål&Tråd 

Vi er en systue med plads til mennesker i alle livssituationer. Vi mødes hverdage fra 9 – 15.30 for at sy og producere unika tekstil.

Vi søger altid frivillige i alle aldre som har lyst til at være med. Vigtigst af alt er, at du har lyst til at arbejde med på vores vision om, at systuen er et godt sted at være.

Læs mere her

Frivillig ved Kirkens Korshær i Aarhus - Systuen Nål&Tråd

 

Frivillig i en genbrugsbutik

Som frivillig i en genbrugsbutik, er du med i et fællesskab, der hjælper udsatte mennesker i Aarhus. Overskuddet fra butikkerne i Kirkens Korshær, Aarhus går til det sociale hjælpearbejde blandt byens udsatte mennesker.

Har du lyst til at give en hånd med ved ekspedition, sortering, og andet praktisk arbejde og bidrage til den positive ånd i butikkerne - så meld dig som frivillig.

Læs mere her

Bliv frivillig i Kirkens Korshær, Aarhus

 

Frivillig i den daglige drift

Kirkens Korshær Aarhus holder til i Nørre Alle 25. Her har vi administration, køkkenet hvor der laves mad hver dag til husets folk, samt forskellige arbejdsfællesskaber. Her mangler vi af og til frivillige indenfor kontorarbejde, køkkenarbejde, pedelarbejde, transport mm.

Skriv en mail eller ring eller kom forbi i Nørre Alle 25, 1. sal og få en snak om mulighederne, og hvad du kan tænke dig. Se kontaktoplysninger herunder

 

Frivillig ved Kirkens Korshær i Aarhus - kontorBliv frivillig i Kirkens Korshær, Aarhus

 

Kontakt os

Har du lyst til være med og være frivillig, så vil vi gerne opmuntre dig til at sende en mail til info(at)kkaarhus.dk, hvor du fortæller lidt om hvem du er, din baggrund for at søge samt dine kontaktoplysninger. 

Du er også meget velkommen til at ringe på 86125666 og høre mere.


 

 


Landsindsamlingen i 2017

Søndag d. 26. november samler vi ind til udsatte mennesker i Danmark!

Vi håber at se endnu flere, som ønsker at hjælpe Kirkens Korshær, så vi kan hjælpe udsatte mennesker i samfundet!

 
 

 

I Kirkens Korshær i Aarhus er der mange frivillige der hjælper - det er der også brug for. Vi kan også bruge din hjælp